02 veebruar 2012

4H filmiöö

13. jaanuaril toimus Jäneda 4H klubil filmiöö. Sellega sai ära peetud ka üks suur klubi koosolek, kus arutati aastakava, mida ja millal teha, pandi paika koosolekute ajad, räägiti NIP projektidest ning räägiti ka üleüldistest asjadest.

Filmiööle kokku tuli 23 inimest ja kõik jäid rahule, vähemalt nurisemist üldiselt ei olnud kuulda. Alguses mängisime mänge, näiteks Aliast, kust võtsid kõik osa. Filmid olid enamasti õudusfilmid. Kuid kes õudusfilme ei tahtnud vaadata siis võimalik oli ka teisi filme vaadata vaikselt noortetoas, kus mängiti ka kaarte.

Filmiõhtu toimus reedesel päeval ja peale nädalavahetust jagasime laiali ka küsitlused selle ürituse kohta, et teada saada, mis kellelegi meeldis- või ei meeldinud, mis oleks võinud olla teisiti ja mis film meeldis enim, ning palusime ka hinnata üritust 5 palli süsteemis.

Vastustega lehti tuli tagasi 12. Kõigile üritus meeldis, ent viiega hindasid seda vaid kolm tükki- 4'ga hindasid enamus 8 inimest ning üks tüdruk pani hindeks 3.5.
Paljudele meeldis filmiöö juures see, et sai öö läbi üleval olla, mõnele meeldis toit ja paar vastust:" jäin kõigega rahule" oli ka.
Kuid osadele ei meeldinud see, et kui nad üritasid magama jääda siis tuli keegi ja ajas nad kogemata üles. Ning ei meeldinud ka see, et peaaegu kõik filmid olid õudusfilmid.
Küsimusele, mis võiks olla teisiti vastati enamikult, et kas toitu peaks rohkem olema. Ja ka filme.
Filmidest jäid enim meelde "The Ruins", "Fear Factor" ja nooretoas vaadatud "Kariibi mere piraadid".


Loodetavasti toimub veel selliseid filmiõhtuid, kuhu kõik saavad tulla ja loodetavasti kõigile ka meeldiks! =)

Kommentaare ei ole: